Svaigas Izejvielas katru dienu!

Mums svarīgs viss īstais un nesamākslotais – tāpēc rausīši, smalkmaizītes un cepumi top no mīklas, kas nepazīst irdinātāju un citu piedevu. Lai ko mēs ceptu, lai kādus labumus celtu galdā, tam pamatā ir tikai viena vēlme – lai jums tas garšo un lai tas ir īsts! Šie vārdi ir mūsu sirds un dvēsele un visa pamatu pamats. Lai tas, ko mēs protam jums pasniegt, ir garšīgs, ņammīgs, smeķīgs un smaržīgs. Taču pats galvenais – tas ir tik īsts, cik vien var būt! Mums bieži vien dažādi speciālisti iesaka – nu, cik tur tā darba – piešaujiet šķipsnu irdinātāja, pacēlāja vai vēl kāda brīnumpulvera, un maizīte būs mīkstum mīksta, gardum garda, smaržīga un dzeltena kā pienene. Kārdinoši, vai ne? Turklāt, zinot, ka visi tā dara, nav viegli neuzķerties uz āķa. Mēs sakām – paldies par padomu, taču mēs nevēlamies tā darīt. Jo īstums, mūsuprāt, ir vislielākā pievienotā vērtība tam, ko mēs gatavojam.  Un tādēļ raugāmies pēc vislabākajām izejvielām, pēc īsta sviesta un krējuma, nevis tā aizstājēja, pēc ievārījuma un ogām, pēc īstas kūpinātas gaļas un citiem labumiem. Protams, tas maksā dārgāk, taču garšo nesalīdzināmi patiesāk. Tieši tas mums ir svarīgi!

Esam sapratuši – lai produkts garšotu izcili, tam jātop no izejvielām, ko ikviena saimniece labprāt izmantotu savā virtuvē. Tā kā viss šeit tiek burts uz vietas un tieši no krāsns nonāk pie jums, mūsu ceptajam nav derīguma termiņu vai speciālu lietošanas atzīmju, jo mūsu gardumi ir šodien gatavoti un šodien arī paredzēti apēšanai. Ja kaut kas vakarā aizkavējas plauktā, tas ar prieku tiek atdots uzņēmīgiem ļaudīm dzīvnieku pabarošanai vai citiem labiem nolūkiem.

Svaigas izejvielas